Marketingtraject AAA Administratiekantoor

AAA Administratiekantoor uit Ede benaderde me met de vraag om eens mee te denken hoe ze meer nieuwe klanten konden trekken. Na een uitgebreid gesprek en een eerste brainstormsessie heb ik een marketingplan geschreven. Daarin stonden de beloftes van het kantoor. Deze beloftes vormen de basis voor alle communicatie.

Het marketingplan is eenvoudig, to the point en direct uit te voeren en geeft de medewerkers van het kantoor tips over hoe ze dagelijks marketing kunnen bedrijven en hoe ze dit ook als kantoor georganiseerd kunnen doen.

Ik heb ze daarbij geholpen door hun website een geheel nieuw uiterlijk te geven. Aaa-administratiekantoor.nl is nu een hele duidelijke, overzichtelijke en goede website geworden waar mensen vinden wat ze zoeken!
Daarnaast heb ik een Facebookpagina opgezet, LinkedIN training gegeven aan de medewerkers van het kantoor en laten zien hoe effectief het is om een eenduidige boodschap de wereld in te sturen.

AAA Administratiekantoor is erg tevreden en gaan zelfverzekerd verder om nieuwe klanten te werven. Ik heb al gehoord dat er sindsdien nieuwe klanten zijn binnengekomen! Totaalaanpak geslaagd dus.

 

Ook interessant