Concept en video The Real Amsterdam | Weerspiegeling

Concept en video voor The Real Amsterdam

The Real Amsterdam is een kleine aanbieder van tours in Amsterdam. Ze nemen toeristen mee naar de onontdekte plekjes van de hoofdstad en laten ze kennis maken met het echte Amsterdam, waar de locals komen en waar toeristen niet bij bosjes komen.

Concept en video

Zij wilden met videomarketing nieuwe klanten trekken en video gebruiken om ook hoger in de zoekresultaten te komen op Google. Weerspiegeling bedacht het concept waarbij we vanuit het perspectief van een nieuwsgierige toerist Amsterdam bekijken. Precies de doelgroep die The Real Amsterdam op het oog heeft. Mensen die meer willen zien dan de coffeeshops en het Rijksmuseum. Toeristen die Amsterdam echt willen ervaren.

Op de fiets

Het concept was zeer naar de zin van The Real Amsterdam. Toen zijn we gaan filmen. Op de fiets een dag door Amsterdam met camera was fantastisch. Ook omdat we allemaal nieuwe plekjes bezochten die ik nog nooit had gezien. Kortom, ik heb ook het echte Amsterdam ervaren. Daar is deze video een mooi resultaat van. Concept & realisatie is allemaal door Weerspiegeling gedaan.

Ook interessant

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.