Dit is het verhaal van Weerspiegeling; Weerspiegeling is een creatief bureau dat zich richt op het oplossen van echte problemen voor merken en organisaties. Een merk of organisatie wil graag meer verkopen, wil zijn aanwezigheid versterken of het imago verbeteren.

Hoe we dat oplossen is niet belangrijk. Altijd denken we vanuit een strategie en ontwikkelen de benodigde middelen. Of dat nu een social media strategie, een visuele identiteit, grafisch ontwerp, een training, een website, verpakkingsmateriaal, een nieuwe dienst, of advertising is. We zijn probleemoplossers, die denken in de lijn van uw strategie en visie. We hebben een breed netwerk met getalenteerde mensen, dus Weerspiegeling is altijd in staat om jouw vraag te beantwoorden.

Onze creativiteit is altijd ge├źnt op het merk of de strategie van de klant. Een gaaf idee dat daar niet mee strookt is geen goed idee. Om creatief bezig te zijn, maar altijd het merk of de strategie in je achterhoofd te hebben is fascinerend.

Consumenten verwachten niks anders dan excellentie. Excellentie is geen toverwoord, maar een manier van werken. In alles wat ik doe streef ik excellentie na; in hoe ik de telefoon opneem tot de oplevering van de producten. Alles moet gewoon goed zijn.